#


Η Εταιρεία

Η ΕΝΚΟ είναι η μεγαλύτερη κρητική εταιρεία στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού, βιομηχανικού υλικού και προϊόντων φωτισμού. Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Κοκκινάκη το 2004 στο Αρκαλοχώρι και σήμερα διαθέτει πέντε καταστήματα σε Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο, Μοίρες, Αρκαλοχώρι και Μάλια.

Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στο τρίπτυχο: άμεση και φιλική εξυπηρέτηση,  αξιοπιστία, ποικιλία λύσεων για επαγγελματίες και ιδιώτες. Τα έμπειρα στελέχη μας και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας παρακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις και αναπτύσσουν συνεργασίες αποκλειστικά με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον χώρο του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού για να σας προσφέρουν τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα και λύσεις.

Η ΕΝΚΟ αναπτύσσεται συνεχώς και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της εξυπηρετώντας ολόκληρη την Κρήτη καθώς και τη Σαντορίνη. Η πολυετής εμπειρία, η αμεσότητα και η επιβράβευση των πελατών μας με ειδικά προνόμια, μας φέρνει στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης για επαγγελματίες (ηλεκτρολόγους – εγκαταστάτες) αλλά και ιδιώτες.

 

ΕΣΠΑ